ממצא במוח העובר- חדר מוח

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

21/12/2020 | 22:45 | מאת: קארין

היי ערב טוב דר אשמח לחוות דעתך בבקשה בסקירת מערכות שניה התגלה חדר מוח מורחב חדר שמאל כ11 ממ. נשלחתי לסקירה מכוונת למוח העובר שנותר אותו דבר. כעת, בשבוע 36 הגעתי לבדיקה חוזרת והחדר ירד ל8.6 (יש לציין שחדר ימין בנורמה כ6 ממ) לאחר הסקירה הבטנית הרופאה בדקה אותי נרתיקית ואמרה שיש אקוגניות בחדר השמאלי למרות שהוא ירד לטווח הנורמה. האם נתקלת במצב כזה ומה יכול להיות ההשלכות של אקוגניות בחדר המוח ? יש לצייו ששאר הממצאים תקינים. עשו לי גם בדיקות לוירוסים שיצאו תקינות. תודה רבה!

שלום, יכולים להיות מספר דברים, במיוחד דימום שנספג. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

12/01/2021 | 12:16 | מאת: קארין

האם יש סיבה לדאגה לדעתך? תודה רבה על התשובה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה