שיליה אחורית מרגינלית

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

14/10/2020 | 14:01 | מאת: נטקי

הריון שלישי. בסקירה מוקדמת בשבוע 14.4 נאמר לי שהשיליה אחורית מרגינלית. הרופא אמר חצי בצחוק שלא לנקות לפסח.. לא לגמרי הצלחתי להבין אם זה מצב מיוחד שמצריך התייחסות מיוחדת ממני. עד שאגיע לרופא מלווה הריון אשמח להסבר והנחייה ממה להימנע וממה לא...

שלום נטקי, אחוז גבוה מהשליות הינן מרגינליות או שליות פתח בשלב מוקדם זה של ההריון ואם אין דימום- אין לכך משמעות מלבד הצורך לעקוב אחר מיקום השליה בהמשך ההריון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה