גיל הריון - פער בין תאריך ווסת לגודל שק הריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/09/2020 | 12:53 | מאת: אביטל

שלום ד ר לפי תאריך ווסת אני אמורה להיות בשבוע 9+(5) אתמול עשיתי us וראו שק הריון ושק חלמון בלבד. אין עובר . גודל השק תואם שבוע 5 +(6) ( 9×6×12). האם סביר שיהיה פער של 4 שבועות בין ווסת לגודל השק? יש לי מחזור של 45 ימים בערך. אמרו לי לחזור לus נוסף בעוד שבוע. אשמח לקבל את דעתך ( אני די לחוצה זה הריון אחרי גרידה- חיכיתי 3 מחזורים לפני שניסתי להיכנס להריון) תודה רבה!

שלום, אם זה לאחר גרידה וגם כך יש לך מחזורים ארוכים - יתכן באמת שגיל ההריון צעיר יותר. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה