שק הריון פחוס סוף שבוע 4

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/09/2020 | 19:42 | מאת: אמיליה

שלום, בבדיקת אולטרסאונד בשבוע 4+4, בטא 1820, נאמר לי ששק ההריון "מעט פחוס, בספק אם תקין", צריכה לחזור על בטא לאחר יומיים ואולטרסאונד חוזר כעבור שבוע. יש סיכוי בכלל שיהיה תקין? תודה רבה

שלום אמיליה. לא הייתי מסיק מסקמות בשבוע כזה. בודאי שיש סיכוי שתקין. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

13/09/2020 | 07:51 | מאת: אמיליה

תודה רבה לך ד"ר 🙏 שנה טובה

30/09/2020 | 22:24 | מאת: אמיליה

מעדכנת בשביל בנות שאולי יחפשו משהו דומה - הכל בסדר בבדיקה בשבוע 7+2 עם הריון תקין - עובר ודופק. בהצלחה ובריאות

שלום אמיליה, לא הייתי מסיק שום מסקנות בשבוע 4+4. הייתי חוזר על הבדיקה כעבור שבועיים ולא לפני אם אין דימום או כאבים. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה