סקירת מערכות מאוחרת

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/05/2020 | 08:05 | מאת: סיון

שבוע 21,בדיקת דיקור מי שפיר תקינה. בסקירת מערכות מאוחרת הרופא סיכם שהבדיקה תקינה וכתב הערה לבדיקה: קורפוס קולוסום נצפה בגודל ומבנה תקין, נצפה נוזל מועט בCVS. לחזור לביקורת עוד חודש. הרופא הסביר שבמקרים חריגים אם הנוזל מועט הוא שולח לעשות MRI. קובץ סיכום בדיקה מצורף. 1.האם מדובר בממצא לא תקין? 2.אם נפח הנוזל לא גדל כפי שרצוי מה הן ההשלכות? תודה רבה.

שלום, אני לא רואה את הקובץ המצורף. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

06/05/2020 | 07:55 | מאת: סיון

קובץ מצורף. תודה

12/05/2020 | 19:21 | מאת: סיון

הוספתי את הקובץ האם זה התקבל? במידה ולא האם תוכל להשיב על סמך הפירוט שכתבתי ? זה ציטוט מדוייק של ההערה של הרופא בקובץ. תודה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה