תחילת הריון...........

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

27/03/2020 | 08:00 | מאת: מלי

שלום, בת 31 הריון ראשון ספונטני לפני שנה - חוץ רחמי שבסופו כרתו לי חצוצרה הריון שני ספונטני לפני 3 חודשים לא התפתח הפלה ע"י ציטוטק בשבוע 8 עכשיו בהריון ספונטני שלישי-ווסת אחרונה בתאריך 17.2.20. בדיקת בטא ראשונה 22.3.- 5600 us ראשון 25.3- נראה שק ברחם + שק חלמון קטן.הרופא אמר שזה מתאים לשבוע ולא מצפה יותר מזה אך שהראתי לו את בדיקת בטא הוא אמר שהבטא גבוהה ובמספר כזה אמורים לראות עובר ודופק..אמר לי לחזור עוד 10 ימים. אשמח לדעה בנושא. תודה

שלום, אני אופטימי ותחזרי על בדיקת האולטראסאונד כפי שהומלץ. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה