קיצור צוואר הרחם שבוע מוקדם

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

11/03/2020 | 06:31 | מאת: שירן

קיצור צוואר הרחם אני בשבוע 14+3 אתמול היית במרפאה בגלל כאבים חזקים בבטן תחתונה ודקירות למטה.. הרופא שלח אותי לאוולטרסאונד לבדיקת אורך צוואר ויצא אורך של 23-26 אני ממש בלחץ זה שבוע ממש מוקדם זה נחשב מאןד קצר? הוא כמובן נתן לי חופשת מחלה ונרות.אפשר לתת לי קצת מידע מה הכי טוב לעשות.. והאם זה מצריך שמירה? האם נותנים על זה מהר שמירה? אני עובדת במעון 9 שעןת ויש לי נסיעה של שעה שעה+ לעבודה כל יום…אשמח לעזרה. תודה. כמובן שאני אלך לרופאה אבל עד שיהיה תור אשמח קצת להירגע.

שלום, זה לא הפורום המתאים. פני לפורום הריון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה