כאבי בטן חודשיים ודימום לפתע

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

19/01/2020 | 12:11 | מאת: אנונימית

דר' שלום רב, בת 68. עם כאבי בטן חודשיים לערך בבטן תחתונה ובכל הבטן שמעיר אותי גם בלילה.. עשיתי u.s. בטן שיצא תקין, עשיתי U.s וגינאלי שהיה כתוב: רחם /דוגלס גודל הרחם(מ"מ)38x21x24 רקמת רחם תקין. רירית הרחם: בעובי 2 ס"מ תיאור הרירית סדירה חלל רחם עם נוזל בכמות מועטה בגודל 6.3(מ"מ דוגלס ללא נזל שחלה ימנית בגןדל 16x23 (מ"מ) ממצא 1: בתוכה ניצפה נוזל ציסטי צלול, עם גבולות סדירים בגודל (מ"מ) 14x17 שחלה שמאלית בגודל (מ"מ) 8x17 מבנה וגודל תקינים.,,,,,,לפתע היום התחיל לי דימום . הכנסתי מגבון וראיתי דם וגם על התחתון וגם עם הנייר, עדיין עם כאבי בטן חזקים שמעירים אותי בלילה. זה מעיד על סרטן רחם או בצוואר הרחם? האם דחוף ללכת למיון או אפשר לחכות לתור לרופא? אנא תשובתך תודה רבה אני די בהלם

שלום, אם הדימום איננו חזק במיוחד, מבחינת האולטראסאונד הגינקולוגי אפשרנלחכות לרופא בבוקר. אם הכאבים חזקים - תפני למיון. תרגישי טוב ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה