עובר ללא דופק ולא התפתח

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

17/01/2020 | 21:19 | מאת: סיוון

אני בשבוע9+2 באולטרסונד הראשון הופיע דופק, היום ביצעתי בדיקה הרופא אמר אין דופק והעובר לא מתפתח מתאים לגיל 7 שבועות. המליץ לפנות למיון. מה לעשות?

שלום, לצערי זה קורה באחוז גבוה של ההריונות. אין דחיפות. אפשר לפנות מחר לרופא המטפל להחלטה על דרך סיום ההריון שאינו מתפתח. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

18/01/2020 | 13:04 | מאת: סיוון

תודה על המענה והיחס, אם אני מחכה עוד שבוע האם זה משפיע עליי מבחינה בריאותית ? קבעתי תור ליום שני הקרוב ,והאם יכול להיות שההפעלה תתרחש בלי התערבות?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה