דימום ובדיקות דם חוזרות

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/01/2020 | 15:21 | מאת: דנה

שלום ד"ר.. אני בשבוע 6+4 להריון וב6+2 נצפה הכל וגם דופק.. באותו ערב קיימנו יחסים ובבוקר היה דימום לא הרבה בעיקר בניגוב.. הרופאה החליטה לעשות לי שוב בדיקת דם בדיקת בטא ופורגרסטרון בעקבות דימום.. בפעם הקודמת היה הבטא 13130 והפרוגסטרון 51.5 ועכשיו הבטא יצא 43035 והפרוגסטרון 50.3 נראה שהכל בסדר? זה שיש ירידה בפרוגרסטרון זה בסדר? יש להימנע מקיום יחסים? אשמח למענה תודה..

שלום, זו לא נקראת ירידה בפרוגסטרון. אני מקווה שבדקו גם את צואר הרחם ושעשית פאפ לאחרונה אם הדימום היה לאחר יחסים. המשך הריון מוצלח בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה