שני שקי חלמון בשק הריון אחד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

18/10/2019 | 13:37 | מאת: נעמה

שלום, עשיתי אולטרסאונד ראשון בשבוע 6 וראו עובר אחד עם דופק ושק חלמון אחד. בשבוע 8 ראו עובר אחד עם דופק ושני שקי חלמון, ללא קו הפרדה. מה המשמעות של שני שקי החלמון? האם היה עובר נוסף שהתמוסס? האם יש סיכוי שעוד נגלה עובר נוסף?

שלום, יתכן שיש עובר נוסף שלא ראו או שלא מתפתח כראוי. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

19/10/2019 | 19:18 | מאת: נעמה

תודה על המענה. האם במידה ויש עובר נוסף שלא התפתח כראוי, האם הוא מהווה סיכון עבור העובר שכן התפתח ועל ההריון כולו?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה