הפלה עקב הפלה נדחית עם ציטוטק

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

26/07/2019 | 16:34 | מאת: נטע

שקלום ,ביום רביעי קיבלתי 4 כדורי ציטוטק מתחת ללשון (מתמוסס לא בליעה) אחרי שקיבלתי מיפיגין ביןם שני. בבית חולים וגם בהגעה הביתה היו לי כאבי תופת דימום די חזק. היום יומיים אחרי אני עדיין עם דימומים חזקים ( תחבושת לילה של אולוויז מחליפה פעם בשעה) וכאבי בטן תחתונה כל הזמן . לא ברמת כאב שהיו בבית חולים אבל עדיין מאוד מורגשים. האם זה הגיוני או יש צורך לגשת למיון לבדיקה ?

שלום, נשמע כמו דימום חריג. אם לא השתפךר ולא נבדקת - פני לבדיקה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה