בדיקות סטטיסטיות בהריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

08/07/2019 | 17:52 | מאת: אופיר

בת זוגתי מעוניינת שנושא תרומת הביצית ישאר חסוי, בבדיקות כמו שקיפות וסקירה מבקשים את גיל האישה כששומעים שהיא בת 45 השאלה הראשונה שנשאלת האם תרומה? אנחנו אננו יכולים לשקר ולכן ביקשנו שלא יהיה תעוד של התרומה הרופא לא הסכים לעשות את הבדיקה, אני מבין אותו אך עם זאת חשוב לנו לעשות בדיקות ועם זאת לשמור על חיסיון. האם זה אפשרי?

שלום, לא, החישוב הסטטיסטי מבוסס על גיל האשה שנכנס בנוסחה. ללא גיל האשה שתרמה את הביציות - לא תקבלו תשובה נכונה לגבי הסיכון הסטטיסטי לתסמונת דאון. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה