חשיפה לריח של צבע בהריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

08/07/2019 | 10:35 | מאת: חשיפה לריח של צבע

שלום, אני בשבוע 12 להריון. אתמול צבעו בעבודה שלי את הקירות בצבע שמן )כאשר לא הייתי בעבודה(. היום הגעתי לעבודה ועדיין יש ריח חזק של צבע, ברמה שאני מרגישה שזה לא עושה לי טוב בקנה הנשימה. האם זה מסוכן לעובר שאני נמצאת במקום עם הריח הזה כמה שעות?

שלום, הפורום הינו פורום אולטראסאונד והשאלה לא נוגעת לעניין. עלייך לפנות לפורום שעוסק בתרוופות וחומרים מסוכנים בהריון (טרטולוגיה) לקבלת תשובה מהימנה בנושא. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה