קבלת מחזןר אחרי הפלה בשבוע 8

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

06/07/2019 | 14:42 | מאת: חנית

שלום , ביצעתי הפסקת הריון ( גרידה ) בשבוע 8 , 4/6 ואתמול 5/7 התחיל דימום ממש בקטנה בגוון חום כהה וזהו היום כלום . ממש מודאגת . מה קורה עם המחזור ? למה מתעכב ? עוד שאלה, יכול להיות חןזר איזון הורמונלי שגורם לכאבי ראש במשך שבועיים ? תודה מראש

שלום. וסת ראשון יכול להגיע גם 6 שבועות ויותר לאחר ההפלה. בכל מקרה יש צורך בבדיקה לאחר ההפלה ובבדיקה זו ניתן להדגים את חלל הרחם על מנת לודא שהכל תקין. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה