מוקד אקוגני בכבד העובר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

28/04/2019 | 18:13 | מאת: מוקד אקוגני בכבד העובר

שלום דוקטור, אני בשבוע 32 ובסקירה המאוחרת נמצא נקודה בכבד העובר ( מוקד אקוגני) שלא גדל משמעותית היום הציעו לי בבית חולים לעשות דיקור מי שפיר אני נערה בת 19 אני לא יודעת מה לעשות אשמח לקבל תשובות האם כדאי להתייחס לעיניין יותר ברצינות אני מאוד בלחץ ומבולבלת מחכה לתשובה, תודה

שלום, קשה לי לראות את התמונה הכוללת אבל אם הציעו לך דיקור מי שפיר אני מאמין שזו ההמלצה הנכונה. הסיכון בדיקור בשבוע כזה נמול. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה