שבוע 6 - הריון שני אחרי הפלה ראשונה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

26/04/2019 | 20:43 | מאת: סיוון

היי, הריון שני עשיתי הפלה בשבוע 8 כי לעובר לא היה דופק. הריון שני- היו לי הפרשות חומות ורודות נסעתי למיון רופא בדק אמר לי שהשק יחסית קטן 3 מילימטר ושאני צריכה לעשות בדיקת דם לבדוק שאכן זה מכפיל את עצמו. האם יש לי סיבה לדאגה? מלחיץ אותי העניין שהשר יחסית קטן ( שבת נכנסת לשבוע 6) תודה

שלום, יתכן שהביוץ היה מספר ימים מאוחר יותר ואז השק קטן עדיין. אין ברירה- צריך לחכות מספר ימים ולבצע בדיקה חוזרת. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה