אולטרסאונד הריון שבוע 7 פלוס 2

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

14/04/2019 | 17:13 | מאת: טל

לפי 2 רופאים יש לי רחם אחורי עשיתי אולטרסאונד וגינלי בשבוע 5 ונראה שק הריון ריק 6 ממ ללא שק חלמון וללא עובר לאחר שבועיים ויומיים ב12.4 חזרתי לרופא ונראה שוב שק ריק בגודל 14 ממ ללא עובר וללא חלמון .הרופא ישר המליץ לי על הפלה . קראתי בכמה מקומות שלעיתים בגלל מבנה רחם אחורי העובר רחוק ולא ניתן לראות אותו עד שבוע 9 או 10 האם יש מקום עדיין לאופטימיות ?

שלום, התוצאות לא נשמעות כמשאירות מקום לאופטימיות. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה