אגן כלייה מורחב שבוע 28

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/03/2019 | 09:13 | מאת: מאיה

שלום , בסקירה שנעשתה בשבוע 22 נצפה אגן כלייה דו צדדי 5 ממ בבדיקת אולטראסאונד בשבוע 28 נצפה בכלייה אחת אגן 8 ממ ובכלייה אחרת 7 ממ בוצעו הבדיקות הבאות : שקיפות , סקירה מוקדמת , סקירה מאוחרת, אקו לב , ניפט למעט ממצא זה הכל תקין. אשמח לשמוע מה דעתך בנושא

שלום, בשבוע 28 אגני כליה עד 7 מ"מ הם אגנים תקינים. בבדיקה שתיארת הגודל גבולי ומעט מוגדל. יש צורך בהמשך מעקב. בדיקה מכוונת ויעוץ גנטי אם לא ביצעת דיקור מי שפיר. כל זה לחומרה כי למעשה הגודל גבולי בלבד. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה