שק הריון ללא שק חלמון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

18/12/2018 | 20:54 | מאת: נונה

שלום, אחרי החזרת בלטוציסט בן 5 ימים במחזור ומעקב טבעי, החזרה בתאריך 21.11 אתמול א״ס ראשון שק הריון ללא שק חלמון -ריק. היום בטא 20,000 לפי מה שאני קוראת הבדיקה בוצעה בשבוע מוקדם ? ובכל זאת האם יש טעם להמשיך לחזור על א״ס? או על בטא? האם אבוד?

שלום, לצערי בשבוע 6+4, שזה השבוע שלך לפי החישוב, אמורים לראות שק חלמון ועובר עם דופק. אם לא נראה שק חלמון- כנראה שהנריון אינו תקין. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

18/12/2018 | 21:28 | מאת: נונה

תודה על תשובתך, סליחה על השאלה החוזרת, אך האם יש טעם לחזור על בדיקת אולטרסאונד בעוד כמה ימים? (מציינת שהתקיימו גם יחסים סביב הביוץ) או לגשת במיידי להפסקת הריון?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה