בדיקת CMV בהריון 35+5

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

11/12/2018 | 16:54 | מאת: בטי

שלום ד"ר, שבוע 35 + 5 ,CMV שלילית . בבדיקות תקופתיות היה לי מספר פעמים IGM מתחת ל5 U/ml . לפני כשבועיים היה 5.82 ואתמול 7.36.IGG שלילי בכל הבדיקות . התוצאות בטווח השלילי של קופת החולים ,אך האם עלי לדאוג? אם התוצאות שליליות , למה ישנה עליה ועוד במרחק זמנים גדול כל כך ? מציינת שלא הרגשתי כל כך טוב בתקופה האחרונה ( הרגשתי גם מעט הגדלה של בלוטות הלמפה הצוואריות ..לא הלכתי להבדק בגין כך ) . אשמח מאוד להכוונה \ הרגעה . תודה רבה!

שלום, אני מציע להיוועץ במעבדה כדי לדעת אם יד לעליה הזו משמעות ולחזור על הבדיקה בעוד כשבוע. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה