קוטב עוברי ללא דופק.........

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/11/2018 | 10:40 | מאת: מיטל

שלום רב, תאריך וסת אחרונה 28.9.18 בטא ב 4.11 - 10,500 11.11 - אולטראסאונד הודגם שק בתוך הרחם, שק חלמון וקוטב עוברי - ללא דופק גיל הריון לפי אולטראסאונד 5.5 הרופא הזמין אותי לעשות us חוזר עוד שבוע. ברקע קרישיות יתר מולדת - פקטור 5 ליידן ועוד כמה- הטרוזיגוטית לכולם. בבית ילדה בת 5 בריאה ברוך השם( הריון עם קלקסן) לפני שלושה חודשים גרידה בשבוע 8- הריון שלא התפתח. האם יש עדיין סיכוי לדופק? האם עליי להתייעץ עם מומחה הפלות? תודה מיטל

שלום, לפי מה שכתבת לא ניתן לדעת אם הביוץ היה במועד או מאוחר יותר. אם ההיון קטן במספר ימים עדיין לא רואים דופק, כך שיש סיכוי טוב שיופע דופק בהמשך. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה