שאלה שבוע 25 כאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/10/2018 | 16:03 | מאת: מ

אני בשבוע 25 היו לי 5 שעות אתמול של כאבים חזקים ביותר בבטן תחתונה בעיקר בצד שמאלה כל שעה חצי שעה התקף רצחני , הלכתי למיון שם אמרו שהכל תקין וכנראה דלקת בשתן ולהתחיל אנטיביוטיקה התחלתי והיום אמרו לי שאין דלקת 1. האם להפסיק את האנטיביוטיקה? 2. ממה הכאב היה ?

דלום אין אפשרות לתת אבחנה דרך האינטרנט ובהתאם טיפול. אני משער שמי שבדק אותן מצא ממצאים או התרשם שאת צריכה לקחת טיפול, ואני לצערי לא יכול להגיד לך אם להפסיקו, וגם לא יכול לדעת ממה נגרמו הכאבים. תרגישי טוב, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה