התפתחות הריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

14/09/2018 | 04:02 | מאת: אנונימית

שלום רב, לפי תאריך וסת אחרון אני בשבוע 6. ערכי בטא 8630. בבדיקת אולטראסאונד נצפה שק הריון ללא שק חלמון. בנוסף נצפה המטומה ברחם, הרופא אמר שזה קורה לעיתים כשההריון לא תקין, אבל לא מחייב. אין דימומים. כמו כן, נצפה ציסטה cl בשחלה. התבקשתי להגיע עוד שבוע לבדיקה חוזרת. האם יש עוד סיכוי להריון הזה. בעבר היה לי הריון שהתחיל באופן דומה ולא התפתח כהריון תקין שהסתיים בגרידא. האם יש סיכוי להריון?

שלום, מצטער אבל בגלל תקלה לא ראיתי את השאלה. אני בטוח שבתקוה הזו עברת כבר בדיקה נוספת ויש לך כבר תשובה על תקינות ההריון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה