שאלה- כאבים בהריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

06/09/2018 | 11:34 | מאת: כינרת

שלום ד"ר, אני בשבוע 30 להריון. בשבוע האחרון התחילו כאבים באזור המפשעות. הכאבים מתרחשים בעיקר במעברים ממצב ישיבה או שכיבה למצב הליכה (כמה דקות ראשונות קשה לי ללכת). ממה זה יכול לנבוע ? מה כדאי לבדוק ב US? תודה רבה, כינרת

שלום, הכאבים נובעים קורב לוודאי ממצב שנקרא סימפיזיוליזיס - מצב בו יש התרככות של הסחוס במפרק שין שתי עצמות החיק וגורם לכאבים. בדיקת האולטראסאונד לא עוזרת לאבחנה, אלא בדיקת רופא בלבד. אנא פני לרופא, בברכת שנה טובה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה