קוטב עוברי ללא דופק ללא חלבון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

05/06/2018 | 21:07 | מאת: אסתר מרים

לפני שבוע עשיתי בדיקת אולטרסאונד ולא רואה כלום חוץ משק הריון השבוע בבדיקה ראו קוטב עוברי ללא דופק וולא חלבון. לפני הווסת האחרונה חושבים שאני בשבוע 12 ואתמול במיון כשהרופאה בדקה היא אמרה שהעובר בן 6 שבועות והשק היריון 5 ס"מ מה זה אומר אני חוששת שזה מסוכן או משהו לא תקין

שלום מרים, אם גיל ההריון ודאי או יש תשובת בדיקת הריון חיובית לפני יותר משבועיים וחצי- ההריון לצערי אינו תקין. אם לא ברור גיל ההריון- כדאי לחכות עוד שבוע לראות אם מופיע דופק. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה