אבחון דאבל באבל בשבוע 32

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

02/06/2018 | 03:32 | מאת: עופר

בשבוע ה32 אובחן לאשתי "דאבל באבל", כמו כן נצפתנ האטה בעלייה במשקל העובר והוא עלה רק 150 גרם בשבועיים האחרונים. בדיקת מי שפיר נעשתה זה מכבר והכל יצא תקין. מה הסיכונים אם כך לעובר במקרה כזה?

שלום, קשה קצת. לענות על השאלה, כי הדבר תלוי מאוד בממצאים נוספים אם יש, בצמיחת העובר והמשך ההריון. יש צורך בבדיקה מכוונת על מנת לשלול ממצאים נוספים כמו חסימה במערכת העיכול ולפי זה להעריך את המצב. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה