Cereb hill קטן בסקירה שלישית

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

27/04/2018 | 16:58 | מאת: סיון

שלום המוחון בפרמטר כשראיתי בדף קטן עשיתי סקירה שלישית אצל פרופ והוא בדק את המוח והוא אמר שהכל תקין הלכתי לסקירה בשבוע 31.5 ואני רואה שהמוחון מתאים לשבוע 27.4 אבל הוא לא אמר לי על זה כלום ואמר שהכל תקין. צרפתי את התוצאות . קצת מדאיג . לפי הפרמטרים שהעלתי בקובץ אפשר להיות רגועים?

שלום, אני לא מצליח לפתוח את הקובץ, אבל כדאי לשאול את הרופא שביצע את הבדיקה. אם הוא אמר שהכל תקין- יתכן שיש בעיה בהקלדה. זה לא תקין אם הצרבלום קטן במספר שבועות. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה