הודעה אחרונה- באמת

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

30/03/2018 | 13:43 | מאת: שושי

שלום אני קוראת בגוגל שהממצאים בהיפופיזה בכלל לא מסוכנים ושהם ממש נפוצים... אבל הפחד מנזק תמיד נמצא בי (אם תוכל לכתוב מה בדיוק הנזק שאתה מכיר-- כתבת שזה מהיפופיזה אבל מה בדיוק?-- אשמח)... בגוגל לא מזכירים שום נזק חוץ מקרבה לעצב הראיה... לא נראה לי שזה קשור אליי... הדוסטינקס שרצו שאקח גרם לי תופעות לוואי קשות (הרגשתי שלוקחים סכין וחותכים אותי בשדיים, בכיתי מכאבים) ובגלל זה הפסקתי... וביקשו מעקב בגלל הטיפול התרופתי הממושך שהייתי אמורה לקחת (אמרו לי שזה לכל החיים)... ואם אני לא לוקחת אז למה מעקב? לא אכפת לי בינתיים שהמחזור לא מסודר. גם חשוב לי לאמר שאני מרגישה טוב מאוד ביום יום לכן עוד יותר קשה לי להיות במעקבים כשאני ב"ה בריאה... אני יודעת שהפורום זה לט במקום רופא ואני לוקחת את ההסברים בערבון מוגבל... אני רק רוצה להבין, לא לעצבן... בבקשה על תתעלם... תודה וחג שמח

01/04/2018 | 11:01 | מאת: שושי

פעם אחרונה שהייתי אצל אנדוקרינולוג לפני שנה וחצי הוא הפנה לטסט סינקטן שעדיין לא עשיתי... והוא הדגיש שאין דחיפות בכלל במקרה שלי... אני לא רוצה להיות קרציה או להגזים יותר ממה שזה... פשוט נתנו הרגשה שהבעיה שלי לא דחופה כלל

02/04/2018 | 07:28 | מאת: שושי

מתחננת למענה. בבקשה...

שלום אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי. אם את מחליטה לא להמשיך מעקב בגלל שאינך לוקחת תרופות זו הבחירה שלך. אני לא אשכנע אותך כאן ואין לנו ויכוח בעינין. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

02/04/2018 | 13:36 | מאת: שושי

לא ביקשתי שתשכנע. ביקשתי הסברים. חשבתי שלכך נועדו הפורומים... אבל אין לי כח להתחנן שיענו לי כאילו מה כבר אני מבקשת. קצת מידע. תודה בכל אופן על המענה עד כה וחג שמח...

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה