עובר אחד לשני שקי חלמון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

30/03/2018 | 00:34 | מאת: ליאת

שלום , עשיתי אולטרסאונד בשבוע 6 +2 ונצפו שק הריון אחד , עובר אחד עם דופק, ו2 שקי חלמון קרובים זה לזה , ע"פ האולטרסאונד השבוע התקין הינו 5+6 , אשמח לחוות דעתך במה יכול להיות מדובר כאשר יש 2 שקי חלמון ועובר אחד ? היתכן שלא ראו עוד עובר ? תודה רבה!!!

שלום, מכייון שהשבוע גבולי לדופק, יתכן שביומיים הקרובים יופיע דופק בעובר השני. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

30/03/2018 | 23:53 | מאת: ליאת

תודה רבה על המענה המהיר :) שאלתי היא האם יתכן מצב כזה שלא רואין עובר שני באולטרסאונד? האם יתכן מקרה של 2 שקי חלמון בשק הריון אחד ולא מדובר התאומים? תודה וחג שמח :)

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה