שני שקי הריון אחד ריק

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

27/02/2018 | 15:27 | מאת: אורה

שלום רב, לפני שלושה שבועות בשבוע 5+5 עשיתי אולטרסאונד וראו שק הריון אחד עם שק חלמון, השבוע, 8+4 עשיתי שוב אולטרסאונד וראו שני שקי הריון, אחד עם עובר עם דופק והשני קטן יותר וריק. הרופאה לא כל כך התייחסה לשק השני ולא אמרה יותר מידי. האם זה אומר שאין סיכוי שיתפתח עובר? האם יש צורך לעשות שוב אולטרסאונד? יש לי שקיפות עורפית עוד שלושה שבועות. אשמח מאוד להסבר מה לעשות

שלום, אם את שבוע 8 היום ובשק אחד לא התפתח עובר - אין סיכוי שיתפתח שם עובר. השק הריק לא ישפיע על המשך ההריון . בברכה ובהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה