ממצאים אקוגניים עם זרימות דם

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

31/01/2018 | 14:15 | מאת: רונית

שלום רב. הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים שלי ובה היא ביצעה US גניקולוגי בבדיקה ראתה ממצאים ליד השחלה אך לא הייתה בטוחה וע"כ שלחה אותי לאולטרסאונד ע"י טכנאית, בתשובתה, הטכנאית רשמה קיימים 5 ממצאים אקוגניים (לא בשחלות ) אלא באזור האגן ליד השלפוחית בגדלים של 53*53 מ"מ 45*45 מ"מ וכד' וכתבה שבכולם יש זרימות דם RI-0.5, מה זה אומר ומה זה יכול לומר, אף אחד לא נותן לי הסבר כדי שאבין, מה האופציות?

שלום, לצערי איני יכול לדעת לפי התאור הזה מה הממצאים יכולים להיות. צריך לשאול את הבודק שראה את בדיקת האולטראסאונד.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה