בדיקת אגן קטן וגינלית

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

19/12/2017 | 20:29 | מאת: מיטל

שלום רב. רופאת הנשים שלי עשתה לי בדיקת אגן קטן וגינלית כבערך חודש לאחר שנטלתי פוסטינור וראתה מים ברחם וכריש דם קטן ללא הדגמה של שק היריון ושללה הריון חוץ ריחמי. הרופאה שלחה אותי לבדיקת הריון והבדיקה יצאה שלילית וכעת שלחה אותי שוב לבדיקת אגן קטן וגינלית. אני מעוניינת להתחיל לקחת גלולות כבר ואני בלחץ מתוצאות הבדיקה הקרובה.. אם יש עדיין מים ברחם הרופאה לא תוכל לתת לי מרשם לגלולות? היא אמרה שזה כנראה קשור להתפוצצות ציסטה כתוצאה מנטילת הפוסטינור..

שלום, לצערי אני לא מבין לפי התאור שלך איזה הנוזל: אם זה ברחם אין קשר לציסטה שהתפוצצה, ואם זה קשור לציסטה אז הנוזל יכול להיות בדוגלס. ד"ר יוסי הר-טוב.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה