בדיקת דם היריון שישה ימים אחרי האיחור

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/12/2017 | 06:38 | מאת: מור

היי , מנסה להיכנס להיריון כבר חצי שנה המחזור שלי סדיר מגיע כל 27 לחודש המחזור האחרון היה ב-27.11 היום כבר ה-4.12 ועדיין לא קיבלתי (שבוע איחור ) אתמול עשיתי בדיקת דם ויצא לי קטן מ-2 הבנתי שזה לא היריון אך האם זה סופי ? או שכדאי לעשות בדיקה נוספת עוד כמה ימים ?

שלום, בדיקת הריון הופכת חיובית כ 12 יום לאחר הביוץ. אם זמן הביוץ ידוע ועברו 12 יום - אזי אין הריון. אם עברו פחות - עדיין יתכן הריון. בברכה דר' הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה