ציסטה במוח העובר mri

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

24/10/2017 | 16:09 | מאת: חלי

היי במהלך ההריון הכל היה תקין סקירות שקיפות תבחין משולש מרובע הכל פרט לחדר מוח שאובן בסקירה שניה 8.5 אבל עדין תקין ... במעקב גדילה בשבוע 31 התגלתה ציסטה במוח העובר הופנתי לmri קיבלתי כעת את הפיענוח אך אראה נירולוג רק בעוד שבוע אשמח להסתכלות על הפיענוח כי אני ממש ממש בלחץ מהנושא צירפתי את הפיענוח של תל השומר בגדול ניראה 2 חדרי המוח 9 ממ ורשום שניצפתה ציסטה קטנה תוך חדירת בכלוריד פלאסיס בצד אחד ללא הרחבה של החדר ללא אות חריג נוזל מתוכה ... מה זה אומר אשמח לדעת בדחיפות

שלום, אין לי דרך להסתכל על בדיקת MRI שלך. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

25/10/2017 | 09:35 | מאת: חלי

לא מצליחה לצרף את הקובץ אך ציינתי 2 חדרי מול בגודל 9 מ"מ ובנוסף רשום ניצפתה ציסטה קטנה תוך חדרית בכלוריד פלאסיס בצד אחד ללא הרחבה של החדר ללא אות חריג נוזל מתוכה... האם ממצאים אלה מדאיגים ויש צורך בבדיקות נוספת אשמח לעצתך?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה