לקונות מרובות בשליה- מה זה אומר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

27/09/2017 | 08:02 | מאת: איה

שלום, אני בהריון שבוע 14. הרופאה שלי ראתה באולטרסאונד שיש בשליה לקונות מרובות. אני אחרי ניתוח קיסרי, אבל השליה היא אחורית. חוץ מזה העובר נראה בסדר גמור. מה זה אומר לקונות? זה מלמד על בעיה בעובר או בשליה? תודה רבה

שלום, לקנות יכולות להיות ללא כל משמעות, או לעיתים לרמז על שליה חודרנית. ממליץ לבצע בדיקה מכוונת בשלב מאוחר יותר של ההריון. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

01/10/2017 | 12:54 | מאת: איה

תודה על התשובה! מה זאת אומרת בשלב יותר מאוחר- בסקירת מערכות בשבוע 22 זה בסדר? הם בודקים את זה? פשוט לא מוצאת תורים לסקירה מוקדמת...

כן, ואשפר גם בשלבים מאוחרים יותר.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה