איזור היפואקוגני איזור דימום

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

10/09/2017 | 23:44 | מאת: דבורה ספדג'

אני נמצאת בהריון שלישיה בשבוע 12+5 ביום רביעי התחיל לי דימומים חזקים נשלחתי לבית חולים ונצפה איזור דימום בגודל 33*15 בצד השק של עובר B היום חזרתי על הבדיקה והאיזור דימום גדל 45*27 אבל אין דימום ים כבר מיום שישי אני אמורה לעבור דילול מחר מי 3 ל-2 האם זה יכול לסכןאת כל ההריון? האם מומלץ לא לעשות את הדילול? ומה אפשר לעשות כדי שהאיזר יספג? תודה רבה

שלום, כל דימום יכול להעלות את הסיכון להפלה ובודאי כאשר מבצעים פעולה פולשנית. אנא היוועצי ברופא האמור לבצע את ההפחתה. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה