יעוץ לשאלה שלי לגבי האולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

27/08/2017 | 13:19 | מאת: מורן

עשיתי אולטראסאונד אגן היום ורציתי לדעת עם היא תקינה רחם קדמי 75×45×50ממ הרירית היא 8 ממ באזור הפונדלי הרירית נמשכת חקיר אחורי של הרחם יתכן ניצן שרירן המעוות את החלל בחתך רחבי יש בליטה של קיר אחורי של הרחפ לחלל בקוטר 16 ממ שחלה שמואל 33×23ממ רגילה יש מעט נוזל ליד השחלה ורושם על רקע המים של החצוצרה היפר אקואית והפימבריה ללא תנועתיות שחלה ימין 22×17 נוזל חופשי בעיקר באגן משמאל

שלום, בבדיקה ישנם ממצאים, שאני לא ממש מבין את התאור שלהם. אני ממליץ לפנות לרופא המטפל עם התשובה לפענוח בהתייחס לתלונות שגרמו לכך שהיה צורך בביצוע בדיקת האולטאסאונד. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה