דימום בהריון....................

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

01/07/2017 | 07:09 | מאת: היי

היי...אני בת 35 נשואה, הריון ראשון שבוע 12 פלוס.לפני יומיים החלו לי דימומים שהתחיל באופן מאסיבי נלחצתי ופנתי ישר למיון שם ערכו לי בדיקות דם וקרישה הכל בסדר.באולטראסאונד יש דופק ומתאים לשבוע הנוכחי..בנוסף יש לי שרירנים שגדלו במהלך הריון משהו כמו 110 ממ. פירוט הרופא: דימום קל כמו ווסת, צוואר תקין סגור.שאלו אים אני מעוניינת להישאר לאשפוז להשגחה עניתי בשלילה.יום אחרי הדימום פסק לסירוגין יש לציין שיש לי כאבי בטן התכווציות. השאלות:1.הדימום מהווה סכנה להמשך הריון? 2.האים זה אופייני דימום בשבוע 12? 3.מי מה נובע הדימום?..יש קשר לשרירנים? תודה מראש

שלום, אם יש דימום - הסיכון להפלה עולה לעומת הריון ללא דימום. אם רואים שופק ולא רואים סיבה לדימום - הסיכון לא עולה בהרבה. זה לא אופיני דימום בשבוע כזה אך גם לא נדיר. אין לי מושג ממה נובע הסימום. צריך לשאול את הרופא הבודק אם הוא רואה את מקור הדימום: צואר הרחם, מיקום ההריון, שליה, המטומה ...ישנן סיבות רבות. השרירנים עצמם אינם מדממים. בברכהובהצלחה בהמשך דר' יוסי הר-טוב

01/07/2017 | 21:05 | מאת: היי

תודה על המענה... הרופא שבדק אותי טען שהדימום הוא מהנרתיק, והסיבה לדימום אינה ידועה. הוא ציין שהדימום יכול להיות כל מהלך הריון או שזה יפסק.הדימום פסק יום אחרי אבל יש לי כאבים כמו מחזור ובנוסף התכווציות בצדיי הבטן. השאלות: יכול להיות שהדימום קשור למאמץ???...באותו יום התאמצתי מעל ומעבר תודה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה