עובר קטן בסקירת מערכות מוקדמת

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

30/06/2017 | 19:26 | מאת: Orental

שלום רב, קבעתי סקירת מערכות מוקדמת בשבוע 16+4 בפועל גיל העובר 15+5, הרופא עצר את הסקירה וביקש שאקבע מחדש לעוד שבוע ונראה שהעובר גדל. חשוב לציין שבשקיפות עורפית העובר היה גדול ביום מהחישוב ובשקיפות הכל היה תקין. האם יש סיבה לדאגה? תןדה על המענה!

שלום, פערים יכולים להיות אך ממש לא יודע למה הכוונה שהרופא עצר את הבדיקה וביקש לקבוע מחש - קשה היה לו לראות? עובר קטן מדי? בעיה אחרת? דר' הר-טוב

01/07/2017 | 22:26 | מאת: Orental

תודה על המענה המהיר!!! היה לו קשה לראות, גם בשקיפות עורפית היה קשה לו טען שזה נראה כאילן עברתי ניתוח קיסרי שבפועל עברתי רק שאיבות (הריון דרך טיפולים) הוא החליט לעצור כי העובר היה קטן מידי והראות הייתה לא טובה,בדק את עצם הירך הבין שהוא קטן יותר וביקש לדחות בשבוע ולראות התפתחות. האם יש סיבה לדאגה שעובר לא שבוע שלו? בהפרש כזה? שוב תודה רבה!!!

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה