היפרדות קרומים שבוע 27

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

10/04/2017 | 22:52 | מאת: טניה

שלום רב, אשמח למידע וכמובן עידוד. הריון שלישי בת 26 הריון ראשון הפלה שבוע 10,ילד בן שנתיים ועשר ועכשיו הריון שלישי שבוע 27. משבוע 18 דימומים לסירוגין בשבוע 22 בסקירה השנייה היה הפרדות קרומים 3 סמ, מבדיקה אתמול אצל הרופא שלי ותלונות שלי של כאבי בטן התקבל הפרדות קרומים אורך 77ממ על 14ממ רוחב המליץ על שמירה מידיית. קודם כל רציתי לדעת האם אכן מנוחה יכולה לעזור במצב הזה ולעקב את ההתפתחות? האם באמת במצב הנתון אפשר לסחוב עד סוף ההריון? ואם ידוע לך במקרה אם ביטוח לאומי מכיר במצבים האלה כשמירת הריון? תודה רבה וחג שמחח

שלום טניה, מנוחה כנראה יכולה לעזור ויש סיכוי שההריון ימשיך לשבוע משמעותית מאוחר יותר. ביטוח לאומי מכיר במצבים אלו כשמירת הריון. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה