שק ללא עובר הריון צעיר ??

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

31/03/2017 | 10:48 | מאת: נעמה

הי ד"ר גיליתי לפני שבוע שאני בהריון . ווסת אחרונה 13.2.17 . עשיתי בדיקת דם יום שלישי יצא 18031 ואחרי יומיים 28000 ומשהו שזה הכפלה של 1.5 האם תקין ? כמו כן אתמול היתי בבדיקה כי היו לי כאבים פעם אחת לםני יומיים בבטן לכמה דקות ועבר אז נבדקתי ראתה שק הריון ושק חלמון ללא עובר אמרה אולי הריון צעיר ואני אחזור עוד שבוע האם אני בשבוע 6 זה נורמלי האולטרסאונד ? והאם הכפלה של 1.5 בבטא זה תקין ?? אני ממש בלחץ

שלום נעמה. נשמע תקין. עד שבוע 6 לערך לא רואים דופק, והעליה בהורמון תקינה. בהצלחה. דר' יוסי הר-טוב

01/04/2017 | 08:24 | מאת: נעמה

תודה רבה דוקטור על התשובה המהירה , הרופאה שבדקה אותי אמרה לי אחרי שבוע לחזור לבדיקה נוספת האם זה הכרחי ? כי לרופא נשים שלי יש לי תור סביב שבוע 9 (אני עכשיו בשבוע 6 וכמה ימים אם זה מדוייק אפילו לא יודעת כי די בטוחה שיש לי ביוץ מאוחר) היא אמרה לי לחזור כי הערך הכפיל ב 1.5 ולא ב 2 האם זה חייב להכפיל ב 2 ? אף פעם לא בדקתי בטא ממש

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה