בדיקת דם בטקה לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/03/2017 | 21:02 | מאת: רויטל

אני בשבוע 30 ונפלתי , אתמול ערך בבאקה היה 2.2 והיום עלה ל3.5 מעט לחוצה , האם ישנה סכנה לעובר או לי? והאם ניתן לקבל יותר אינפורמציה על הבדיקה ... עדיין מאושפזת

שלום, אני משער שאת מתכוונת לקליהואר בטקה. זו בדיקה שנועדה לדעת אם יש דימום דם עוברי לאם דרך השליה כתוצאה טראומה לשליה. במקרים שהביה חיובית צריך מעקב לבדוק שהעובר לא מפתח אנמיה עוברית שדורשת טיפול. מקווה שאצלך הכל יהיה בסדר. בברכה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה