שאלה בבקשה שבוע 29+3

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/02/2017 | 19:25 | מאת: דנה

שלום רב, אני בשבוע 29+3. היום הייתי אצל הרופא בבדיקה שגרתית במדידות נראה- BPD- תואם לשבוע 29+6 (74 מ"מ) היקף בטן- תואם לשבוע 28+5 (אין לי את המספר המדויק ) פמור- תואם לשבוע 30+4 האם הפערים בגדר הנורמה לשבוע זה? חשוב לציין כי בסקירה השנייה כל המדדים היו גדולים בערל ב4-6 ימים מגיל ההריון - אך נעשה במרפאה אחרת לגמרי הרופא לציין טוען שהכל תקין - אבל אני פולניה בכל זאת....ומוצאת סיבה לדאגה. האם כך? תודה דנה

שלום, תמיד יש הבדלים בין האברים השונים ולא כולם צריכים להיות מתאימים לאותו שבוע. כל המדידות שתיארת הינם בתחום התקין לשבוע ההריון, בדיוק כפי שאמר הרופא הבודק. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה