בקע שהודגם בצד שמאל באולטראסאונד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

20/02/2017 | 14:52 | מאת: אולטרא סאונד רקמות רכות מפשעות

באולטראסאונד מ-23.11.16 הודגם בצד שמאל בקע גולש קטן פתח כ-4.5 מ"מ תכולה שומנית. בימין לא הודגם בקע. הכירורג המטפל הציע לי ניתוח. השאלה אם חובה לנתח ואם אפשר בלפארסקופיה. הפנייה לכירורג הייתה בעקבות כאבים . עד היום הכאבים קיימים ובעיקר בזמן שכיבה בלילה לקראת השינה ובמהלכה. הכאב יכול להופיע בעוצמה ואפילו להעיר אותי משינה. תודה

שלום, לצערי השאלה שלך קשורה לכירורגיה ולא למיילדות וגינקולוגיה. איני מומחה בכירורגיה ועלייך לפנות בשאלה לפורום המתאים. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה