עלית בטא לא מדוייקת. אין הכפלות

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

08/02/2017 | 22:39 | מאת: מישמיש

שלום רב, איני מקבל מחזור, כך שאיני יודעת מתי הביוץ שלי קורה. לפני 8 ימים עשיתי בטא, ויצא 211. עתה בדקתי שוב וראיתי שיש רק 1200 ולא 1600 כפי שהיה מצופה (אין הכפלה כל יומיים). הפגישה עם הרופאה נקבעה לסוף פברואר. אולי תוכל לאמר לי לאן לדעתך גורל העובר הזה הולך? זהו? נגמרו הסיכויים? זה ילך וירד? אני מבינה שאינך יכול לדעת בודאות, אך אולי כללית? כיוון? אני לא מפסיקה להתחרבש בזה שוב ושוב. חי מת חי מת חי מת:) תודה רבה!!!

שלום, זה לא מתמטיקה ולכן לפי העליה בבטא אני מאמין שההריון תקין. עלייך לבצע US בהמשך לתקינות ההריון. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

09/02/2017 | 15:01 | מאת: מישמיש

נתת לי תקווה...

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה