מוקד היפואקוגני בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

10/01/2017 | 13:36 | מאת: אסנת

שלום , אני בתחילת שבוע 8, בשבוע 5 ביטא 19,000 בשבוע 7+0 אולטראסאונד הדגים עובר אחד עם דופקים ובנוסף בצוואר הרחם נמצא מוקד היפואקוגני 9.3×10 מ"מ. מה משמעות הדבר? האם מדובר בעוד הריון שלא התפתח? האם מסוכן להריון ובכלל??? לציין ללא דימומים או כל הפרעה אחרת. בעבר 3 הריונות, 2 הפלות בשבועות מוקדמים 5-7, הריון ולידה אחת בריאה.

שלום, לצערי, לא יודע לפי התאור מה הממצא. תלוי מאוד במיקומו בצואר, מראה ממצאים נוספים. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה