דופק איטי לעובר-הריון צעיר

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

01/01/2017 | 19:22 | מאת: שרית

שלום, שבוע 6 פלוס 5. הודגם דופק איטי לעובר (80 לדקה). כמה זה רע? מה הסיכוי שהכל יהיה בסדר?

שלום רב, לעיתים אנחנו רואים דופק איטי בתחילת ההריון ולמרות שיש דיווחים על סיכון גבוה יותר להפלה - הסיכוי שההריון ימשיך תקין הינו גבוה. ממליץ לבצע בדיקה נוספת כעבור שבוע. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

05/01/2017 | 19:00 | מאת: שרית

היי, לאחר בדיקה נוספת, שבוע 7+3, דופק עדיין איטי. סביב 100 לדקה. מה הסיכויים עכשיו? כמה מדויקת בדיקת גודל העובר בשבוע זה? לטענת הרופא העובר ייתכן ומתאים לשבוע 6+1, אולם בבדיקה הקודמת התאים ל-6+5 (ואני מניחה שעובר לא יכול להתכווץ). אולי הבדיקה לא הייתה מדויקת? או הזווית? או שזה מבשר רעות?

08/01/2017 | 21:01 | מאת: שרית

אפשר תגובה בבקשה?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה