אוסטופורוזיס והריון סיכונים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

01/01/2017 | 14:41 | מאת: Etiti

אני בת 40 , לפני 4 שנים הובחנתי באוטופורוזיס בעמוד שידרה ב-2.6 עם 4 שברים בחוליות , לאחרונה בוצע מיפוי עצמות נוסף שניראה שישנה החמרה באגן -2.3 אני בתחילת הריון , ומאוד מודאגת מהמצב , מעוניינת לדעת מה הסיכונים /סיבוכים שעלולים להיות בעקבות מה שכתבתי , מבקשת תשובה דחופה . רב תודות .

שלום, הפורום הינו פורום אוטראסאונד. אנא פני לפוורם אורטופדיה או הירון ולידה. אני מציע לבצע יעוץ ספציפי אצל רופא המתמחה בנושא ולא דרך תשובה כללית בפורומים. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה