ניתוח לחידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

10/09/2008 | 10:27 | מאת: שרית

לרופאים שלום, יש לי תור מחר לחידוש טיפול שורש בשן מספר 35 בעקבות חור גדול בשן. השן (החור) אינה כואבת ואין לי דלקת ונאמר לי שמדובר בניתוח של שעה וחצי שגורם לי לחרדה רבה. הרופאה שלי המליצה לי לבצע את חידוש הטיפול אצל רופאה אחרת שמתמחה באותה מרפאה - אך אני לא מכירה אותה. האם ניתן לבצע הליך קל יותר - כמו סתימה על שן שעברה טיפול שורש לפני הרבה זמן? וזו שן טוחנת כמעט אחרונה שנשארה לי בחלק התחתון ולכן חשוב לי מאוד לדעת ולהיות רגועה שאני עושה את הדבר הנכון. אשמח לתשובתכם.

10/09/2008 | 23:27 | מאת: ד"ר גיא וולק

שרית היקרה, א.לא ברור לי כלל מה הקשר בין חידוש טיפול שורש לניתוח ב.לא מחפשים לבצע הליך קל יותר בגלל חשש מהליך לא מוכר. מחפשים את הטיפול הנכון והמתאים ג. אם את לא רגועה וחשוב לך לדעת מה הטיפול הנכון- חפשי רופא מומחה לקבלת חוות דעת נוספת, גם אם הדבר כרוך בתשלום. ד. רופא/ת שיניים זה מישהו שאת סומכת עליו ו/או על מי שהוא מפנה אותך אליו כי הוא סומך עליו. וזה החומר למחשבה להיום בכל מקרה בהצלחה, יהיה הטיפול אשר יהיה

מנהל פורום טיפולי שורש